Ένα τυπικό καλοκαίρι στη Θάσο προσφέρει ατελείωτη ηλιοφάνεια, εκπληκτικές παραλίες και ποικίλες θαλάσσιες και χερσαίες δραστηριότητες που θα συμπληρώσουν τις διακοπές σας και θα σας προσφέρουν διασκέδαση και αξέχαστες εμπειρίες.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Θαλάσσια Σπόρ

Όλες οι μεγάλες παραλίες της Θάσου διαθέτουν πλωτές πλατφόρμες, όπου υπο την εποπτεία επαγγελματιών εκπαιδευτών μπορείτε να κάνετε θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς ή wind surfing.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κατάδυση

Οι παραλίες και οι όρμοι, οι ακρογιαλιές και οι ατελείωτοι ύφαλοι αποτελούν ένα μικρό παράδεισο για τους λάτρεις του βυθού. Οργανωμένα καταδυτικά κέντρα μπορούν να βρεθούν σε πολλά μέρη του νησιού.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ενοικίαση Σκαφών

Σε ένα μέρος που φημίζεται από την αρχαιότητα για τις θαλάσσιες δεξιότητες των κατοίκων του, μπορείτε να βρείτε μαρίνα σκαφών στα Λιμενάρια, τον Ποτό και πλήθος καλών αγκυροβολίων κοντά στις ακτές. Στην παραλία Πευκάρι θα βρείτε και σκάφη προς ενοικίαση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι ένας μοναδικός τρόπος να εξερευνήσετε τα κρυμμένα και παρθένα τμήματα της υπαίθρου της Θάσου. Πολλές ορεινές εκδρομές οργανώνονται σε όλο το νησί.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πεζοπορία

Επωφεληθείτε από τα παλιά μονοπάτια της Θάσου που συνδέουν τα παραδοσιακά χωριά και ανακαλύψτε το εσωτερικό του νησιού το οποίο παραμένει σχεδόν παρθένο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ψώνια

Χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, ξύλινα γλυπτά, κρασί, γλυκά κονσέρβες, μέλι, ελαιόλαδο, πράσινο σαπούνι, δέρμα, λινά, δαντέλα και καρυδιά της Θάσου είναι μερικά από τα πολλά προϊόντα που θα βρείτε σε αφθονία και σε λογικές τιμές.